top of page
Search

Přijmutí volnosti

Probíhá nová vlna zpracování starých strachů, takových těch existenciálních. Všude tam, kde se nám a našim rodinám nedařilo uspět (PŘEŽÍT). Proto jsme tlačení do situací, kde se nám může zdát, že nemáme volbu. Ale volbu jsme udělali již dávno, že tímto projdeme. Teď je jen na nás, jak se k tomu postavíme.

Nechce se od nás slepě a poslušně přijmout hru, která se teď tady ve velkém hraje. Na zastrašování, uplácení zrušením poplatků, zamezování vstupu někam, když se nepřizpůsobíme.

Není potřeba zbrojit a bojovat.

I když fůra statečných duší jde touto cestou a probouzejí nás. Ukazují nám směr, možnosti. A my jim z hlouby duše děkujeme. Nemusíme jít jejich cestou. Jde jen o jedno.

Rozpoznat tu hru. Podívat se za karty těch, kteří si myslí, že si s námi hrají.

Podívat se jim do prázdných rukou, uvidět i jejich odvahu, s kterou vzali na sebe roli padouchů a intrikánů.

A naše volba je až nebesky jednoduchá.

My toto vše můžeme prosvítit, prokouknout a kyvnout hlavou na ty energie: “Vidím tě, přijímám vše, co jste mě měli v tomto životě naučit. Prosvěcuji veškeré háčky a pavučinky, kotvy a oštěpy. Přijímám VOLNOST”

Tímto vědomým pro-kouknutím, zvědoměním, prosvícením se věci pohnou dál. Ač ve více vrstvách vše se skrývá, my už víme. No tak se skrz dění podíváme vícekrát. Hlouběji pochopíme, uchopíme a necháme odejít.

A závěr této lekce: představte si v roli toho padoucha, bojovníka, vědce (který dělá jen to, co mu svědomí a vědomosti nabízejí) sami sebe, nebo své blízké a prodýchejte to také. Hodně práce, ale stojí to za to.

Pohnout se do své SVOBODY, úpného rozvolnění tlaků.

A pak vzlétneme…





2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page